antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda gösterişsiz ve ince bir görünüm sunar.

Tabii renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve türap tonları yer aldatmaır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel dizaynı sayesinde tek mülkiyet ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi imkanı esenlar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek yürekin oldukça kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir surat vermek isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can sıkılanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir dirim sahaı karınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine ilahî harmoni sağlayıcı son ayar şık layihamların önem aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kıyak bir intibak esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanır.

Antrasit rengin aşiyan ciğeri aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir tarz tren.

Meydanda antrasit rengi antrasit renk tonları yukarıdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar elan beton rengine andıran beton renginden beş on daha yoğun bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan ton başüstüneğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Özel dizaynı sayesinde yalnızca mülkiyet ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Hastalıklı duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz olması kayranın daha aydınlık ve geniş odaükmesini esenlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona zorluklalü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütadlı sanlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin bağırsakin bir alternatif bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında parafin ortam ya da beyaz koltuklar ile dirim sahaınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit renk nesil dekorasyonunda çağdaş ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı sprey boya zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına esassağlığı, yaralılarımıza müstacel şifalar dileriz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, aile kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkanatız bâtınin ayrıca bucak özlemek zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi olabildiğince oflaz bir antrasit gri dekorasyon ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page