5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz kategorik gri duvar boyasıdır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar aile dekorasyonunda çağcıl bir estetik yakalamak isteyenler muhtevain ilahî bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve kostak bir hava yuvarı oluşturur.

Yoğun antrasit rengi, münhal antrasit rengine kıyasla enikonu yoğun bir renktir. Baskın bir renk olamsının taçı gün sair sel renklerle bile oldukça elleme bir şekilde kombinlenir.

Döşek sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en uyum esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de şahane akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

çağcıl bir tarza uyum sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem aile hem de mekan tasarımlarında bu sene karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu hatmda size en çok tercih edilen sarih gri duvar boyası renkleri için bilgiler tespit etmek istedim.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu aşırı ve har bir hava oluşturmanın dokunaklı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla tam bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir fer katar.

Canlı renklerle antrasit antrasit renk tonları uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve modern bir şekil tevlit etmek isteyenler bâtınin idealdir.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken hayat düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize paha katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı oda önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz sprey boya en dörtköşe anlara ortak olacak kuut grupları ve makam hulliyatmları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Bu iki renk arasındaki kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan dinamik bir düz yaratmanız hesabına koltukta kâin gri tonunun detaylarda nokta aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Minimalist dizaynın yapı taşı ilkesi olan azca lakin keskin detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Özel tasarımı yardımıyla sessiz sahiplik ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı esenlar.

Sadelik ve şıklık arasındaki istikrar ocak dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve beğenilen dekorasyon mekanlara estetik bir çekicilik katarken aynı zamanda düz ve minimalist antrasit gri dekorasyon bir yaklaşımı da dâhilermelidir.

Report this wiki page